Om EquiReUse historia och uppkomst

Välkommen till EquiReUse Outlet & Second Hand 

E-handeln för plånboken & planeten!

Mitt namn är Evalill Rönnberg och som grundare av Equi ReUse Sweden AB är jag stolt över att är presentera min vision för en mer miljövänlig och kostnadseffektiv hästsportvärld.

Blond kvinna pussar en hästmule på en fuxfärgad valack med vit bläs.

Att ha häst är kostsamt och det drivit mig att skapa en verksamhet som gör skillnad för både plånboken och planeten. Skillnaden mellan EquiReUse och de flesta andra ridsportbutiker är att vi fokuserar både på secondhand-produkter och helt nya produkter till outletpriser. Oavsett om du är en erfaren ryttare eller nybörjare, ponnymamma eller hundägare, så finns det något för dig hos oss.

Redan som barn intresserade jag mig för att köpa och sälja begagnat för att dryga ut veckopengen. Där föddes känslan av skattjakt och med tiden insikten om att vi måste ta tillvara och spara på jordens resurser. Jag tror starkt på återanvändning, och genom att välja att köpa och sälja begagnade produkter bidrar vi till att minska miljöpåverkan, samtidigt som vi sparar pengar.

Hos EquiReUse uppmuntrar vi denna hållbara livsstil genom att erbjuda ett brett utbud av begagnade produkter för häst och ryttare, stall och hage, hund och katt.

Varje gång vi väljer att köpa och använda begagnade produkter bidrar vi till att minska behovet av nytillverkning och därmed minskar vi också energiförbrukningen och utsläppen som är förknippade med produktionen.

Min önskan är att göra ridsport mer tillgänglig och ekonomiskt överkomlig för alla.

Ge din utrustning en andra chans och låt oss tillsammans göra skillnad, ett schabrak och ett träns i taget!

Välkommen till EquiReUse – för en hållbar hästsportvärld!

En blond kvinna med håret i tofs, på promenad med en brun ponny och en fawnfärgad mops.